Skip to content

Information Parc de l’Alba

incasolsolars.cat t'informa que les dades de caràcter personal que ens proporcionis emplenant el present formulari seran tractats per INCASÒL com a responsable d'aquesta web.
Finalitat de la recollida i tractament de les dades personals: enviar la informació que l'usuari requereixi a través de la web.
Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: Hosting Siteground Spain S.L.
Drets: Podràs exercir els teus drets d'accés, rectificació, limitació i suprimir les dades en d_vasquez@gencat.cat així com el dret a presentar una reclamació davant una autoritat de control.
El fet que no introdueixis les dades de caràcter personal que apareixen en el formulari com a obligatoris podrà tenir com a conseqüència que no puguem atendre la teva sol·licitud.
Informació addicional: Pots consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades en la pàgina web: incasolsolars.cat, així com consultar la nostra Política de Privacitat.

incasolsolars.cat informs you that the personal character data you provide by filling this form will be treated inCASÒL as responsible for this web site.
End of personal data collection and processing: send information the user requires via the web.
Legitimation: Consent of the interested party. Recipients: Hosting Siteground Spain S.L.
Rights: You can exercise your access rights, rectification, limitation and deletion of data in d.vasquez.gencat.cat as well as the right to file a complaint to a control authority.
If you do not introduce personal data that appear in the form as mandatory then you may not be able to attend to your request.
Additional information: You can consult the additional and detailed data protection information on the website: incasolsolars.cat, as well as our Privacy Policy.