Skip to content

Què Fem?

barcelona

INSTITUT CATALÀ DEL SÒL

L’Incasòl, Institut Català del Sòl, és l’empresa pública de la Generalitat de Catalunya  que treballa en la promoció de sòl per a activitats econòmiques i residencials.

Quaranta anys d’experiència acumulada i el patrimoni de que disposem ens han convertit en el principal promotor de sòl de Catalunya.

Estem preparats per aportar sòl de qualitat i ajudar a promoure projectes que generin activitat econòmica i llocs de treball i construeixin la ciutat del futur, sempre respectuosos amb el medi ambient, sostenibles i a favor de les persones.

Benvinguts al Portal Comercial de l’Institut Català del Sòl.

terrenos logisticos cataluña

LOGÍSTICA

Concepció, disseny i gestió d’infraestructures i instal·lacions pel transport i la logística.

trinitat nova barcelona

REMODELACIONS URBANES

Gestió integral del procès de transformació i millora del sòl urbà habitat per a una vida de qualitat.

equipamientos publicos barcelona

EDIFICACIÓ

Edificació i gestió de la construcció d’habitatges i altres edificacions destinades a equipaments o serveis.

INDUSTRIAL

Gestió integral del desenvolupament i la transformació de projectes de sòl per activitat econòmica.

terreny residencial en venda

RESIDENCIAL

Gestió integral del procès de transformació i millora del sòl urbà habitat per a una vida de qualitat.

restauración patrimonio historico

PATRIMONI HISTÒRIC

Edificació i gestió de la construcció d’habitatges i altres edificacions destinades a equipaments o serveis.

Solucions globals pel territori

L’experència acumulada durant la nostra participació en l’evolució de Barcelona i Catalunya com un model d’èxit reconegut internacionalment ens permet projectar el nostre treball a partir d’uns trets diferenciadors.

Sovint diferents actuacions comparteixen objectius i ubicació. Aquesta experiència ens permet millorar els resultats concrets de cada projecte i oferir al mateix temps serveis globals de forma transversal.

Com conseqüència de la participació en el desplegament de polítiques públiques i programes de desenvolupament podem oferir o organismes públics i privats, serveis que permetin la modernització administrativa i la capacitació dels seus professionals.

La nostra experiència en gestió urbanística, planejament i gestió del patrimoni públic ens dóna eines per definir programes estratègics territorials a diferents escales, així com la direcció integral de projectes.

porjectes residencial

Indepèndencia i objectivitat

L'experiència de més de 30 anys ens permet operar amb indepèndencia de criteri i objectivitat. La nostra història com administració i empresa ens permet unir la visió i estratègia pública amb la capacitat de dinamització econòmica del sector privat.

Xarxa de col·laboradors

En el desenvolupament dels projectes executats al llarg de la nostra història hem disposat d'una important xarxa de col·laboradors externs públics i privats. Més de 1.500 empreses catalanes amb les que col·laborem.

Equip professional

El grup format per l'Incasòl disposa d'un equip multidisciplinar de més de 300 professionals cobrint totes les especialitats: arquitectes, enginyers, urbanistes, geògrafs, advocats, economistes, sociòlegs i periodistes.

Recerca i innovació

Treballem sota el concepte d'innovació basada en l'usuari que tretén trobar solucions. Una metodologia que no s'atura en la generació d'idees sinó que es focalitza en la seva posada en pràctica.